Nagyon örülünk annak, hogy indulásunk óta mindössze néhány nap telt el és máris boldogan jelenthetjük be, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel holnap 17.00-kor ünnepélyes keretek között megnyitjuk 2. Fittlesz-l termünket. Ezt úgy kell elképzelni, mint a nagyobb fitness-termeket, ahol egyszerre több edzés zajlik. A blog jobb oldalán van az ajtó (http://fittlesz-l.blog.hu/). Válogass az „órák” között, mászkálj át bátran, találd meg a számodra legmegfelelőbb történetet. És suhanj velünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fittlesz-l2.blog.hu/api/trackback/id/tr882566215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kika_ 2011.01.28. 15:11:26

Helló Mindenki!

Jó, hogy vagytok és csináljátok! Én nem ígérek senkinek semmit, de ma elkezdtem fitballozni. Már régóta terveztem. Meglátjuk, mit hozok ki belőle :)

Ha valakit érdekel, a youtube-on van egy négyrészes gyakorlatsor, nem túl bonyolult, leginkább nyújtós, mélyizomerősítős és nem dumálnak alatta, hanem zene szól. Pilates ball 1-4 néven van fent, 'ricardopilates' felhasználó alatt.

Hajrá Csajok!
süti beállítások módosítása